Start HandboogSPORT

DVS & Start HandboogSPORT in de media

Maak kennis met de HandboogSPORT en volg een introductiecursus. De Nederlandse Handboog Bond heeft begin 2013 een introductiecursus ontwikkeld “Start HandboogSPORT”. Onze vereniging is één van de deelnemers en verzorgt dan ook regelmatig introductiecursussen.

Voor wie?

De introductiecursus Start HandboogSPORT is voor iedereen die kennis wil maken met de HandboogSPORT. HandboogSPORT heeft een grote aantrekkingskracht op de jeugd, daarnaast is de HandboogSPORT een van de weinige sporten die ook door ouders en grootouders nog goed aan te leren is. Ben je minimaal 12 jaar of ouder, meld je dan nu aan.

Start HandboogSPORT is een introductiecursus om te leren handboogschieten.

Het zijn 8 lessen van zo’n 1,5 uur. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer van de Nederlandse Handboog Bond. Voor iedere les ontvang je een informatiemail over de les die gaat volgen. Met filmpjes, tips en achtergrond informatie. Gedurende de cursus kan je materiaal lenen van de vereniging.

Na 8 weken ontvang je een certificaat. Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelfstandig te gaan boogschieten bij de vereniging.

De Kosten?

Het inschrijfgeld is € 80,00. Daarnaast kan een familielid (beperkt tot: grootouder, ouder, kind) met 50% korting deelnemen aan deze introductiecursus.

Wanneer?

De eerstvolgende introductiecursus Start handboogSPORT zal bij  voldoende aanmelding in het najaar van 2023 starten. Schrijf je nu snel in door een mailtje te sturen naar info@dvsrosmalen.nl!