Nieuws

De inschrijving voor de competitie seizoen 2021/2022 is van start. De wedstrijdleider heeft iedereen die zich heeft aangemeld opgegeven maar dit kun je tegenwoordig ook zelf.

Hoe lees je hier.

Vanaf donderdag 20 mei zijn jullie op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18:45 uur weer welkom.

Update Corona/Covid-19

Protocol verantwoord sporten versie 14 oktober 2020

https://nocnsf.nl/sportprotocol

Jacques Vossen overleden

Afgelopen maandag heeft ons het nieuws bereikt dat Jacques Vossen is overleden.
Ons medeleven gaat dan ook uit naar zijn vrouw en kinderen.

Jacques is ruim 15 jaar lid geweest van het bestuur van De Vrolijke Schutters en is altijd een actief en betrokken vrijwilliger geweest.

Vanuit die rol en de werkzaamheden hebben wij in de ALV van 2019 besloten hem te eren met het Erelidmaatschap van onze club. Helaas heeft hij hier niet lang van mogen genieten.
Wij zullen hem herinneren als fijne man met een groot hart voor de club.

Corona/Covid-19

We mogen weer! vanaf donderdag 2 juli is het clubgebouw weer geopend en kan er weer worden geschoten. onderstaand de tekst van de mail die gisteren is verzonden.

Dag Vrolijke Schutters,

Afgelopen maanden is er geen mogelijkheid geweest om binnen de handboogsport te kunnen beoefenen.

Vanaf 1 juli kan en mag het weer!

We zijn druk bezig geweest om het doel zo in te richten dat we voor de jeugdschutters en de 18+ schutters de 1,5 meter kunnen borgen. Aan de lijn, “het sportveld”, zijn schermen opgehangen zodat we met 7 personen aan de lijn kunnen staan.
Alle beperkingen van aantallen op locatie zijn los gelaten als de 1,5 meter kan worden gewaarborgd.
Voor onze vereniging betekent dit dat wij als bestuur ervan uitgaan dat iedereen weer kan schieten. Voor de senioren kunnen maximaal 28 personen op een avond worden toegelaten.

Voor de aanvang, aanstaande donderdag 2 juli, willen we starten met de jeugd onder 18 jaar. Vanaf 18:45 uur zijn jullie welkom. Om 19:50 uur zijn de senioren aan de beurt. Lees hiervoor ook het bijgaande protocol.

Voor de jeugdschutters onder de 18 jaar gelden geen beperkingen in het wedstrijdveld maar het bestuur vraagt wel aandacht voor alle richtlijnen die door NOC/NSF zijn meegegeven. (zie bijlagen)

In deze bijlage zijn deze richtlijnen opgenomen voor de sporters, de trainers/begeleiders en de ouders. Lees deze goed door en houd je aan deze richtlijnen.
Op de trainingsavonden is een verantwoordelijke (senior) aanwezig die zal toezien dat de richtlijnen ook worden nageleefd.

De bar is ook weer geopend en je kunt weer een drankje bestellen. Helaas is het nog niet toegestaan om je drankje aan de bar op te drinken. Dit zul je aan je eigen tafeltje moeten doen.
Contactloos betalen is inmiddels ook mogelijk. Contant kan maar liever pinnen.

Het bestuur wil de komende twee weken bekijken of het protocol werkbaar is en pas daarna eventueel aanpassingen aanbrengen.

Namens het bestuur weer heel veel sportplezier gewenst en tot donderdag.

Protocol vanaf 1 juli 2020
Voor Sporters
Voor trainers
Voor Ouders

Wat een impact heeft dit virus! Wij houden het nieuws van de NHB over de wedstrijden goed in de gaten en hanteren de RIVM voorschriften!
In navolging van de adviezen van de NHB zullen wij ons Doel sluiten tot in elk geval 1 juni. Zodra er nieuwe adviezen gegeven worden zullen wij de consequenties voor onze vereniging bezien en besluiten wat te doen.
Blijf gezond!

Hier kun je de laatste berichten van de NHB vinden https://www.handboogsport.nl/nieuws/

Sponsorkliks

Help mee de vereniging financieel gezond te houden door je online bestellingen voortaan via Sponsorkliks te doen.  Van elke bestelling krijgt de vereniging een bedrag gestort op de rekening van de vereniging.

Ga naar www.sponsorkliks.com en kies De Vrolijke Schutters (DVS Rosmalen)

of klik hier