Vrijwilligers gevraagd !

carrousel-0

Hallo Vrolijke Schutter,

Voor het KOM-festival zijn vrijwillgers gevraagd. Dit is op zondag 9 september. Het KOMfestival staat in het teken van de opening van het nieuwe centrumplan in Rosmalen. Of er dan ook geschoven wordt met de plek van de braderie/ verenigingenmarkt was nog niet bekend bij inschrijving. 

Voor beide dagen zoeken we vrijwilligers voor het vervoeren van de materialen naar de locatie, opbouwen van de banen, mensen die willen assisteren bij het schieten en mensen die helpen met opruimen van de materialen zowel op locatie als op de vereniging. 

Voorbereidend op de evenementen, maar ook door het jaar heen moet het materiaal van de club voor clinics,  workshops en de start handboog in orde gemaakt worden. Als je hiervoor interesse hebt, meld je dan bij Geert van der Ven, of als antwoord op deze mail bij Henriëtte. 

Wil je aan Henriëtte doorgeven wanneer je beschikbaar bent? Dit kan per mail op info@dvsrosmalen.nl of als tekstbericht op 0623269181 ovv je naam en beschikbaarheid. 

Reacties

reacties